Magamról

Saját fotó
Balmazújváros, Hajdú-Bihar, Hungary
Sziasztok! Besenyei Judit vagyok.Még egyetemistaként csöppentem bele a gyöngyfűzésbe, de a tanulás háttérbe szorította ezt a hobbit. 2010-ben néhány könyv ismét arra késztetett, hogy elővegyem a gyöngyöket.Ekkor kezdtem el kutakodni az interneten ismerkedtem meg a gyöngyös blogok világával és gyakorlatilag mindent amit a gyöngyfűzésről tudok Tőletek tanultam kedves Gyöngyös Barátaim. Köszönöm, hogy benéztél hozzám. Ha bármilyen kérdésed, kérésed van az alábbi e-mail címen elérhetsz:jucuska83@freemail.hu

2011. december 1., csütörtök

Adventi naptár játék/Advent calendar game

Hello!

Amint ígértem, itt a játék ideje!!:) A játék lényege a következő: december 1-től, azaz az adventi naptár első napjától kezdve december 24-ig minden nap kinyílik egy dobozka, ami egy-egy ajándékot rejt, tehát a játék végén összesen 24 szerencsés nyertes lesz! A sorsolás Szenteste fog történni, ez lesz az én karácsonyi ajándékom Nektek, kedves blogtársaim!:)
Nem kell mást tenni, mint rendszeres olvasómnak lenni, hagyni itt egy megjegyzést, és kirakni a játékot a blogodon, hogy minél többen láthassák!
Nos, akkor karácsonyi kalandra fel!!:)

1 megjegyzés: